روزنامه عربستانی: روابط ایران و مصر فرصتی مناسب برای جلوگیری از تشدید بحران است توافق آلمان و آمریکا برای تحت فشار گذاشتن روسیه جهت صلح با اوکراین پنهان‌کاری کاخ سفید درباره خطرات نشت مواد سرطان‌زا در اوهایو خسارت ۷ میلیارد دلاری روسیه در پی حمله پهپادی اوکراین تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران به روایت رسانه عبری هشدار سازمان ملل: اسرائیل مانع رساندن آب به غزه شده است حمله موشکی یمن به تل آویو فرودگاه این شهر را زمین‌گیر کرد + ویدئو (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) رؤسای مجالس ایران و ونزوئلا دیدار کردند دستگیری ۱۰۸ زائر غیرمجاز در مخزن خودروهای سنگین عربستان کشته‌شدن ۳ نظامی صهیونیست در نوار غزه (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: ایران به ادامه گفت‌و‌گو‌ها با اروپا تمایل دارد گروسی: رسیدن به توافق بین ایران و آمریکا دشوار، اما امکان‌پذیر است ابراز امیدواری اردوغان برای گردهم آوردن پوتین، زلنسکی و ترامپ عراقچی از ادعا‌های بی‌اساس مندرج در گزارش آژانس اتمی انتقاد کرد زلنسکی: تار عنکبوت باعث تضعیف ارتش روسیه شد جزئیات برنامه مدنی‌زاده، وزیر پیشنهادی اقتصاد دور دوم مذاکرات روسیه و اوکراین در استانبول پایان یافت (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) غیرنظامیان فلسطینی تنها در ۱۸ درصد غزه جای دارند وزیر امور خارجه مصر در کنفرانس مشترک با عراقچی: از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت می‌کنیم عراقچی در کنفرانس خبری قاهره: مانعی برای توسعه روابط با مصر نداریم امیر حیدری: موشک‌های هوانیروز بُرد ۷ برابری پیدا کردند القسام نیرو‌های اشغالگر صهیونیست را در خان یونس هدف قرار داد وزرای کشور ایران، پاکستان و عراق نشست مشترک برگزار خواهند کرد آیت الله علم الهدی: تأکید بر مسئله حجاب برای حفظ سلامت خانواده‌هاست| بهبود ارتباط زوجین با آموزش و مشاوره صحیح خانوادگی استقرار تک‌تیراندازان صهیونیست در اطراف منطقه کمک‌های انسانی در «نتساریم» آغازبه‌کار یکصدوسیزدهمین نشست کنفرانس بین‌المللی کار با حضور نمایندگان ایران، در ژنو (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) روسیه پیش‌نویس یادداشت‌ تفاهم صلح را از کی‌یف دریافت کرد تقسیم خراسان رضوی به ۷ پهنه جغرافیایی مدیریتی
سرخط خبرها

رئیسی: تسهیلات نامتعارف کارکنان بانک‌ها اصلاح شود| افراد نیازمند از لیست متقاضیان طرح ملی مسکن خارج نشوند

  • کد خبر: ۱۶۷۱۰۰
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۶
رئیسی: تسهیلات نامتعارف کارکنان بانک‌ها اصلاح شود| افراد نیازمند از لیست متقاضیان طرح ملی مسکن خارج نشوند
رئیس‌جمهور با اشاره به اخبار برخی رسانه‌ها مبنی بر پرداخت تسهیلات ویژه به کارکنان بانک‌ها، اظهار داشت: پرداخت هرگونه تسهیلات بانکی باید مبتنی بر ضوابط و عادلانه باشد و نباید این احساس در جامعه به وجود آید که کسی که به خزانه نزدیک‌تر است می‌تواند زودتر و بیشتر از منابع بهره ببرد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید‌ابراهیم رئیسی در جلسه صبح امروزچهارشنبه، ۱۰ خرداد، هیئت دولت با اشاره به گزارش ارائه شده از سوی معاون اجرایی رییس جمهور در خصوص عدم تمکن مالی برخی واجدان شرایط در طرح مسکن برای تامین پیش پرداخت‌ها، وزارت مسکن و دستگاه‌های ذیربط را مأمور کرد تدابیر لازم را به گونه‌ای عمل آورند تا افراد نیازمند و حائز شرایط از لیست متقاضیان در طرح مسکن خارج نشوند.

رئیس‌جمهور به گزارش‌های دریافتی از مشکلات مربوط به حوزه دارو نیز اشاره کرد و با بیان اینکه دارو همچون نان برای مردم اهمیت دارد و دولت خود را ملزم به تامین آن می‌داند، از وزیر بهداشت و روسای سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی خواست اقدامات لازم در جهت تامین اعتبار مورد نیاز برای دارو را به عمل آورند.

آیت‌الله رئیسی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اقدامات چند ماه گذشته دولت برای ایجاد و راه‌اندازی زیرساخت‌های اجرای طرح کالابرگ، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را متولی اطلاع‌رسانی در این خصوص معرفی و بر لزوم اطلاع‌رسانی یکپارچه، دقیق و به‌موقع برای آگاهی مردم و رفع دغدغه‌ها و نگرانی آن‌ها درخصوص تأمین کالا‌های اساسی با اجرای این طرح تاکید کرد.

وی با اشاره به اخبار برخی رسانه‌ها مبنی بر پرداخت تسهیلات ویژه به کارکنان بانک‌ها، اظهار داشت: پرداخت هرگونه تسهیلات بانکی باید مبتنی بر ضوابط و عادلانه باشد و نباید این احساس در جامعه به وجود آید که کسی که به خزانه نزدیک‌تر است می‌تواند زودتر و بیشتر از منابع بهره ببرد.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه دولت مردمی با هرگونه رویه خلاف عدالت و تبعیض‌آمیز مخالف است، وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی را مامور کرد چنانچه آئین‌نامه‌ای وجود دارد که برای کارکنان بانک‌ها تسهیلات ویژه و غیرمتعارف در نظر گرفته، مورد بازبینی و اصلاح قرار گرفته و به مردم اطلاع‌رسانی شود.

آیت‌الله رئیسی در ابتدای این نشست با تبریک ولادت امام رضا (ع)، حلم در برابر سختی‌ها و شداید را از آموزه‌های مهم آن حضرت برشمرد و به همه همکاران دولت توصیه کرد در پیگیری و گره‌گشایی از کار مردم با حلم رفتار کنند و در خدمت به خلق خود را در محضر خدا ببینند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->